Eva te Dorsthorst

PhD Candidate at University of Luxembourg

October 31, 2020, Eva reported directly to Franklin  Coördinator Traffic Werving & Selectie bij UBR

  March 31, 2016, Piet-Jan was Franklin’s client

   Marc Gravekamp

   Principal Consultant @YNNO | Programma Manager @RijksZaak | Programma Manager @ UWVPrincipal Consultant

   May 7, 2013, Marc was senior to Franklin but didn't manage Franklin directly

   • Het is een feest om met Franklin samen te werken. Franklin is in staat om in korte tijd beweging te krijgen in zaken die anderen niet durven aan te pakken. Met een gezonde dosis humor, persoonlijke aandacht en bevlogenheid maakt hij het verschil. Resultaat is belangrijk voor hem, maar mensen moeten het doel ook begrijpen. Daar weet hij als geen ander een weg in te vinden.

    Rebalancer, Lichaamsgericht begeleider, Docent en Trainer

    July 6, 2011, Emile worked with Franklin but they were at different companies

    • Franklin is een zeer fijne, oprechte, authentieke en gedreven professional met een prettige brabantse inval. Hij weet het beste in de medewerkers en opdrachtgever naar boven te krijgen door zijn open houding en oprecht en vertrouwenwekkend handelen. Zowel Franklins leidinggevende als coachende kwaliteiten passen goed bij wat Teamleiders.nu uitdraagt en bevatten duidelijkheid, eerlijkheid, respect en gerichtheid op groei en plezier. Franklin bedankt voor de fijne samenwerking....op naar meer

     Tom Peijnenburg

     Manager - Innovatie - Support - Customer experienceManager - Innovatie - Support 

     April 18, 2020, Tom worked with Franklin on the same team

     Kennisdeler | Vernieuwer | Bijdragen aan een betere samenleving door mijn kennis en ervaring te delen, studenten te activeren en inspireren en door mijn manier van les geven steeds te verbeteren.

     January 25, 2014, Jasper worked with Franklin on the same team

     • Een interim manager die geen genoegen neemt met alleen continueren, is het eerste wat ik bij Franklin bedenk. Ik had het genoegen om naast Franklin te werken bij VGZ. Ik was onder de indruk van zijn snelle manier van schakelen en zijn kijk op leidinggeven. Daarbij schuwde hij het niet om het een en ander aan de kaak te stellen. Als je iemand zoekt die alleen komt om de zaak draaiende te houden en niet kritisch mag zijn, dan raad ik je Franklin niet aan. Maar ben je op zoek naar vooruitgang, vernieuwing en verbetering dan is Franklin de ideale kandidaat.

      Daan van Lieshout

      Projectmanager GGD Hart voor Brabant

      January 23, 2012, Daan worked with Franklin on the same team

      • Franklin is een gedreven persoonlijkheid die via sociale interactie de juiste mindset kan creëren bij de medewerkers zodat deze hun verantwoordelijkheid nemen. Met zijn overtuigende en oprechte groeps- en individuele coachingsmethodes kan hij de visie en standpunten duidelijk overbrengen waardoor beoogde resultaten behaald worden. Deze competenties heb ik gedurende onze samenwerking als zeer leerzaam ervaren. Op naar de volgende opdracht samen!

       Partner 2C&More

       August 10, 2010, Dion managed Franklin directly

       • Franklin is een people manager puur sang. Hij maakt gemakkelijk contact en weet mensen vanuit intrinsieke motivatie mee te krijgen. Zijn ondernemersgeest zet hij in om nieuwe kansen te pakken en daarmee ambitieuze resultaten te boeken. Een ambitieuze super vent!!